• De beste prijs-kwaliteitverhouding
  • Persoonlijke service
  • Partnership met Bosch
  • logo-bovag
  • logo-rdw
  • logo-bosch

Autoglas service

Heeft u een sterretje in uw voorruit, bescherm het sterretje dan meteen met een sticker ( gratis bij ons verkrijgbaar ) en laat hem dan door AutoCrew Olthof & Joersen z.s.m. repareren, Door de sticker kan de ruitenwisser zijn werk niet optimaal doen en zonder bescherming is reparatie later vaak niet meer mogelijk.

Bij ster reparaties maken we gebruik van hoogwaardige materialen zodat uw ruit degelijk hersteld is en doorscheuren voorkomt.

In tegenstelling wat sommige glasherstellers suggereren is het NIET zo dat door een sterretje of zelfs een barst de ruit eruit zou kunnen springen, deze zit namelijk om de gehele omtrek in de sponning gelijmd, een barst kan echter wel bij de APK tot afkeur leiden ( afhankelijk van de plaats en grootte van de barst )

Mocht reparatie niet meer mogelijk zijn, dan vervangen wij uw voorruit door originele ruit en gebruiken voor de verlijming enkel hoogwaardige producten zodat lekkages uitgesloten zijn.

de ruiten worden bij ons in een droge en verwarmde werkplaats gemonteerd en niet bij u aan huis, alleen met deze werkmethode kunnen wij top kwaliteit garanderen.

En uiteraard staat er een leenauto voor u klaar.

Wij hebben afspraken met de meeste schade verzekeraars en kunnen de schade afhandeling regelrecht met hen afwerken zodat u daar geen rompslomp mee heeft.

Meer informatie

Wenst u meer informatie over deze actie? Vul onderstaand formulier in en wij bellen u terug!

Route

Contact

Reggeweg 10
7447AN Hellendoorn

0548-654568
info@joersen.nl

Doe de AutoCrew APK check